Brystkonstruksjon etter kreft

Har du oppdaget en kul i brystet eller noe som ikke har vært der før? Det kan være litt skummelt, men du bør snakke med legen din. Noen tegn og symptomer på brystkreft er kul eller hevelse i bryst eller armhule. Det kan være rødt eller annen farge av huden på brystet eller utslett på brystvorte, eller brystene. Det finnes også andre symptomer.

Rekonstruksjon

Årsaken til brystkreft er ukjent, men Motiva kan hjelpe om du har hatt mastektomi. Hos Motiva kan du sitte ned med profesjonell kirurg, og gå over dine opsjoner etter mastektomi. og den kommende bryst konstruksjonen. Det er ikke lett å komme til grips med fjerning av en del av kroppen. Som kvinne er mange følelser knyttet til brystene, amming og barn. Selv om du ikke har barn, eller ikke ønsker dem, sier mange som har tapt bryst på grunn av kreft, følelser av tap. Å ikke lenger føle seg som en kvinne er utfordrende og vanskelig. Rekonstruksjon, fjerning av bryst og brystvev kan kreve mer enn et kirurgisk inngrep. Kirurgen hos Motiva vil gå over hva slag muligheter du har for best resultat etterpå.

Hva er kvinnekropp?

Kvinnekroppen er forbundet med selvfølelser og selvtillit. Kvinnelighet, hva vi tenker og forventer er viktig, selv etter mastektomi. Trenger du bare brystimplantat, utvidelse av vev, og brystimplantat, eller flere inngrep? Din lege hos Motiva kan hjelpe med alle disse spørsmålene. Kirurgen gir vurderinger for din trygghet, og for best resultat. Uansett hva inngrep du har betyr det en stor livsendring. En kropp som du igjene kan bry deg om og ta vare på. Det krever innsats for å utvikle selvtillit, gode følelser og tilvenning til den nye kroppen. 

Ta det rolig etter kirurgisk inngrep

Kreft er ødelagte celler i kroppen. Disse skaper elendighet, sykdom og gavner ikke kroppen på noen som helst måte. Behandlingen kan bestå av kirurgi, cellegift, og strålebehandling. Alt avhenger av kreftcellenes størrelse og andre kvaliteter cellene har. Selve rekonstruksjonen kan Motiva gå over med deg. Brystrekonstruksjon og nødvendige kirurgiske inngrep kan du og legen din gå igjennom. Motiva har innovative løsninger og de best implantater. Motiva gir nye opplevelser, og bryster som ikke gir vonde følelser ved bevegelse og normal aktivitet. Det er viktig å være forsiktig etter det kirurgiske inngrepet.

Trenger du rekonstruksjon, ditt eget fettvev for brystoperasjonen, eller kombinasjoner av flere er dette noe kirurgen hos Motiva kan snakke med deg om. Du er i trygge hender hvor ekspertisen gir deg det beste resultatet.