Komfortable klær

Det finnes over to hundre kreftformer. Det er mange likheter dem i mellom, men også ulikheter som gjør behandling og sykdomsforløp forskjellig. Barnekreft er veldig annerledes en kreft i voksen alder. Vi trenger alle viktige løft og motivasjon i livet. Med tanke på at minst 34% av kreften stammer fra levemåten vi har, er det viktig å være gode mot oss selv. Ta på deg kvalitets tight fra Aim’n, og ta hunden med på en frisk gåtur. Noen ting, som mer aktivitet, beskyttelse mot direkte sol, er viktige ting du kan gjøre for deg selv.

Skaff deg lekre og funksjonelle klær for trening og aktivitet. Tid kreves for å finne hva slags type kreft det er. Du må ta celleprøver, tester av vevet,  undersøkelser med røntgen, blodprøver, ultralyd,  MR. og CT.

Komfortabelt med riktige klær

Aktivitet er viktig, og det er godt med treningstøy som ikke er vondt å ha på seg. Klærne fra aim’n føles funksjonelle og behagelige mot kroppen. Fasongen fremhever passformen og føles riktig på kroppen. Etter kreft er kroppen fortsatt sliten, og kjemper fortsatt kampen for bedre liv, og tilbakevending til aktivitet, travelt familieliv, skolebarn og så videre. Dette tar tid, men behøver ikke bety at du må ty til klær som ikke er gode for kroppen på veien til full aktivitet. Tightsene fra Aim’n er komfortable nok til å henge rundt i huset, samtidig som de er lekre.

Kvinnelige lekre former

Sportsklær til treningssenteret eller hjemme i stua behøver slett ikke å være store, hengslete eller kjedelige. Skaff deg noen lekre tights som fremhever kroppens vakre former, og tren i vei. Sakte, men sikkert må kroppen bygges opp etter ødeleggelser fra kreften. Kreftcellene kan spre seg til andre organer i kroppen ved hjelp av blod og lymfebaner. Kreftceller etterlater skader på kroppen. På Aim’n er designet og velbehag viktig. Dette er klær du blir glad i, og kan ha på uansett tid og anledning. Ønsker du å trene? Aim», klær er topp for jobben. Trenger en pause fra verden? Hiv på deg favoritt-sweatsen og kos deg på sofaen med en film.

Drømmen om Aim’n

De aktive eierne ble lei av kjedelige og uinspirerende treningstøy. De hadde en drøm, et mål. og satset for fullt på dette. Dette var oppskriften på suksessen, og lekkert treningstøy ble født. Tøy som fremhever kvinnekroppen og har lekre og funksjonelt design. Når kroppen må gjennom viktig restitusjon fra kreft, og andre ting, er det viktig med komfortabelt tøy som ikke strammer mot huden, irriterer eller skaper gnisninger eller ukomfortabelt på andre måter. Visste du at lillejenta som ønsker å kopiere mamma’s fantastiske klær kan skaffe seg den samme tightsen?

Flott utvalg

Med Black Friday er det masse topp tilbudspriser. Aim’n satser høyere og har Black Week med fantastiske tilbud. Her kan du finne utrolige flotte tilbudspriser på sømløse BH’er, tights, langermede t-skjorter, sykkel-shortser og mer. Her flott utvalg!! Det kan ikke sies for ofte, selv om du heles etter kreft, eller andre grunner, fortjener kroppen din elegante, komfortable og sporty klær. Aim’n er stedet for dine behov med sokker, undertøy, tights, t-skjorter, hoodies, jakker, og sko. Alt du trenger.

Skjem bort kroppen med de beste kvalitetsmaterialer, og riktig passform for trening og aktivitet. La oss bare avslutte med de perfekte ordene: «Why be moody when you can shake yo booty?» #aimntribe