Styrke for livet videre

Styrk deg selv for livet som skal leves videre

Er du ferdig med behandling? Du skal lære deg å leve med en forandret kropp og sinn. Ta deg tid til å lære noen verktøy som kan være med deg videre i livet. Slik står du bedre rustet når vinden rusker i deg. Ta en time-out og møt andre som har vært gjennom det samme, samtidig som du får nok tid til å kjenne på hva du selv trenger.

Kreftkamp tilbyr i samarbeid med registrert Helsecoach DNCF, Heidi Burås et tre-dager kurs på to fantastiske gårder ved Mjøsa. Noen stikkord for dagene er egentid og utvikling, kurs med gode verktøy, yogaøkter, Prøysenfortellinger, fotbad, møte med mennesker i samme situasjon, høy kvalitet og standard på bosted samt mat laget fra bunnen av. Alt i nydelige omgivelser med utsikt til kulturlandskap og Mjøsa.

Dato: 25.- 27. august og 27.-29. oktober 2013

Pris: 5.900 kr. per tredagerskurs. Inkluderer fire timers coachkurs, to yoga-økter, to overnattinger i enkeltrom, to  frokoster , to tre-retters middager, lunsj, kaffe og bakst, energipåfyll i form av frukt, grønt, smoothies med mer gjennom dagen. I prisen inngår ikke reise til kurssted. Ved deltagelse på begge kurs gis 1000 kr. i rabatt.

Sted: Lier gård og Sveinhaug gård & historisk pensjonat i samarbeid

Kurs 1: august

Fra å overleve til å leve. Lever du livet slik du ønsker? Gjennom inspirasjon, læring, mental styrketrening og samspill får du teknikker til varig livsendring. Slik at du får mer av det du vil ha. I motgang og utfordringer kan nye muligheter blomstre. Ta et godt valg. For deg selv. I dag.
Kurset er lagt opp som 2×2 timer med en god blanding mellom teori og praksis. Du kan lese mer om innholdet i kurset her: www.heidiburaas.no/kurs-kreftkamp

Kurs 2:  oktober 

Ta tilbake livet! Når du går innover i ditt eget landskap finner du skattene dine. Let frem igjen drømmer og la deg overraske over kraftfulle resultat. Gjennom konkrete verktøy, effektive strategier og blanding mellom teori og praksis, finner du din trygge grunnmur.  Start reisen mot dine gode mål i dag.
Kurset er lagt opp som 2×2 timer med en god blanding mellom teori og praksis. Du kan lese mer om innholdet i kurset her: www.heidiburaas.no/kurs-kreftkamp

Ved kurs 2 har du også mulighet til din egen privattime med coaching om du kjenner for det. Ta kontakt på coach@heidiburaas.no (ikke inkludert i kurspris).

Badekar Blått rom

Innbydende soverom som du har for deg selv

Det hele finner sted på to nydelige steder ved Mjøsa. Ingeborg og Ingerine ønsker deg velkommen til hver sin nabogård. Sammen sørger de for at du får hvile deg i deilige senger, nyte fotbad imens du hører Prøysen fortellinger, serverer deg friske smoothie når du kommer rødkinnet hjem fra tur. Om kvelden blir du servert middag som er laget fra bunnen av, kun for deg og dine nye bekjente som alle har vært gjennom det samme som deg.

lier-gardKKVertinne

Lier gård med vertinne Ingerine

Ingeborg og Ingerine er kjent for å lage hyggelige rammer for oppholdet, og siden gårdene ligger like ved hverandre, samarbeider de om oppholdet.

IngeriørRom

Lier gård er stedet for små grupper som ønsker å være for seg selv uten forstyrrelser fra andre gjester. Gården har en fantastisk beliggenhet 5-6 km fra Brumunddal og E6. Lier gård ligger 380 moh. og utsikten over Ringsaker og Mjøsa er ubeskrivelig vakker. Oppholdet kjennetegnes med høy kvalitet og standard. Overnatting i landlige og komfortable soverom. Lier gård er kjent for sitt gode kjøkken. All maten lages av vertinnen som etter mange opphold i Italia har en italiensk twist på menyen.

På Sveinhaug gård & historisk pensjonat kan du sove på Bjørnstjerne Bjørnsons rom, et av husets vakre 1800- talls interiører. Gården ligger i sentrum av det gamle Ringsaker, ved kirken fra 1100-tallet. Dagens eier er kunsthistoriker og har gjenskapt den opprinnelige praktfulle fargesettingen.

sveinhaug36 foto nina ruudKK Sveinhaug19 foto Nina RuudKK

Tre-retters middag tilberedt med kjærlighet og omtanke for råvarene på Sveinhaug

Ute i Godværskafeen serveres friske, grønne lunsjretter hele sommeren, og råvarer hentes fra den økologiske kjøkkenhagen. Hagehuset er også åpent i sommersesongen, med historiske roser, stauder og andre hagevarer. Sveinhaug har mottatt flere prestisjefylte priser og utmerkelser, både for maten og for restaureringsarbeidet på hus og hage.

Påmelding og forespørsler rettes til eyrun@kreftkamp.slopetracker.us eller til Eyrun Thune tlf: 97 43 00 11

Opplys om FULLT NAVN og POSTADRESSE. Kreftkamp sender pr post en bekreftelse på påmeldingen. Et depositum (1000,- kr)  betales innen 20.juni.

Max antall deltagere: 14 personer.

 

Kommentarer

One thought on “Styrke for livet videre

Legg igjen en kommentar