Støtt kreftsaken direkte

– Tilbakemeldinger varmer veldig, og vi er så heldige at vi mottar de daglig fra pasienter og pårørende. Det er godt å høre at det nytter å hjelpe. Det er derfor vi er til, sier daglig leder i Støtteforeningen for Kreftrammede (SfK), Marianne Kristiansen.

Det er tilbakemeldinger som:

«Dere gjør en god jobb!!! Takk for dere er til!»

«Tusen takk, vi er utrolig takknemlige for den støtten dere gir oss og vi snakker ofte varmt om dere (datteren vår omtaler dere bare som «de snille damene»).» Dette skriver en takknemlig far til en 4 åring med kreft.

Jentene SfK
SfK jentene på tokt!

SfK er opptatt av å hjelpe på en helhetlig måte, der både pasienten, pårørende og helsepersonell står i fokus. Det ligger hardt arbeid, varme og sterkt engasjement i det arbeidet de gjør for kreftsaken.

Her kan du les om prosjektene deres:

SfK har igjennom 21 år støttet et stort antall pasienter, pårørende og helsepersonell og er helt avhengig av gavebidrag fra private givere og fra næringslivet.

Støtteforeningen for Kreftrammede, SfK er en frivillig og uavhengig organisasjon, som ved hjelp av innsamlede midler arbeider for å gi omtanke og omsorg for kreftrammede og menneskene rundt.
Les mer på: www.sfk.no

NÅ HAR DU MULIGHETEN TIL Å HJELPE: http://www.sfk.no/stott-oss-i-vart-arbeide/

GAVEKONTO: 9858. 05. 13255

Kommentarer

One thought on “Støtt kreftsaken direkte

Legg igjen en kommentar