Resept på livet

Det handler om å leve

I dag feirer jeg min 5 års dag som kreftfri!

Da jeg fikk diagnosen brystkreft for 5 år siden hjalp fysisk aktivitet meg gjennom kirurgi og cellegift! På min vei har jeg også fått oppleve hva beveglsesglede, mestring og naturoppleverser gjør med oss når livet melder seg med full tyngde og alvor.

Det handler om nyanser, faser, nivåer, farger, lek, lyst, venner, inntrykk, bearbeidelse, drømmer, refleksjoner, vilje og tilbakeholdelse. Vi lever i  regnbuens farger av påvirkninger, forventninger, krav og synlighet og tilstedeværelse! Det å leve i vrimmelen av ALT kan kreve mer av oss enn vi aner.

Det handler om å leve;  finne vår egen resept på livet!

Det handler om å være tro og bevisst våre egentlige følelser:  hva er det jeg vil?  En balanse mellom fred og aktivitet.

Oppleve sammen
Jeg hadde en bakgrunn fra trening og jeg ønsket å trene sammen med andre da jeg var syk. Vi ble etterhvert en gruppe som trente sammen. I 2012 vi gikk sammen og stiftet idrettslaget Bevisst Aktiv.

Sykkeltur
På sykkeltur: Siri Tobiassen, Anne Kristoffersen og Erling Onstad

Idrettslaget har som formål og motivere til fysisk aktivitet og selvledelse etter en kreftdiagnose. Vi har ulike aktivitetsgrupper som, ski, sykkel og barmarksgrupper! Alle våre aktiviteter foregår i frisk luft og i vakker natur i Oslo og i Bærum.

Det handler om å leve!

Hjertelig velkommen – vi gleder oss til å se deg!! (ps en god resept på livet)

Mitt beste råd:
Mine beste erfaringer:
PUST
KJENN FØTTENE GODT PLASSERT I BAKKEN
TREKK SKULDRENE LITT BAKOVER
HOLD BLIKKET RETTET FREMOVER
VÆR LEKEN

Anne Kristoffersen

Bevisst Aktiv Idrettslag

 

Kommentarer

4 thoughts on “Resept på livet

Legg igjen en kommentar