Når kreften rammer

Har du en nær venn eller familiemedlem som er rammet av kreftens ondskap? Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre eller hvordan man skal oppføre seg. Da er det viktig å huske at det er enda verre å ikke gjøre noe.

Gode minner vekker alltid positive følelser. Og med noen bilder i bilderammer fra desenio.no kan du gi den syke en fin tur «down the memory lane».

Det er noe helt spesielt med fotografier som er i bilderammer. De skaper en helt annen følelse enn hvis vi bare ser på telefonen. En person som er rammet av kreft trenger positive opplevelser. Med en god innstilling klarer man bedre å takle brutaliteten i kreftbehandlingen.

Legg bekymringene til side en stund

Finn frem noen bilder, både gamle og nye, fra gode stunder. Kanskje har dere kjent hverandre hele livet? Da kan du fylle flere bilderammer med bilder fra fortid og nåtid. Dette er en gave som garantert vil glede.

For selv om vi naturligvis også må ha noen vanskelige samtaler når noen i nær krets blir alvorlig syk, er det også viktig med koselige avbrekk. Stunder der kreften blir glemt for en liten stund. Og hvis det er noe fine minner er gode til, så er det nettopp å tillate oss å flykte fra virkeligheten en liten stund og bare leve i fortiden.