Nå skal jeg leve

Nå er det 5 måneder siden jeg var en akutt blodkreftpasient i livsfare. Jeg fikk transplantert ny benmarg fra en helt ukjent donor, 13. mai-15. Det har vært turbulente tider med mengder av cellegift og en benmargstransplantasjon. 

Nå føer jeg at jeg er på vei tilbake og etterhvert der jeg var for 2 år siden. Hudfargen er tilbake, hår & skjegg vokser og energien er absolutt akseptabel. Kreften prøvde seg to ganger. Takket være legevitenskapen, forskning og frivillig donor, overlevde jeg begge gangene. Og nå ror jeg rett og slett jeg har vunnet – for godt!

I alt dette har jeg fått forbindelser via Kreftkamp som har vært et stort bidrag for at jeg har beholdt både mot, psyke og håp. Å ha noen kontakter som har vært i samme situasjon er gull verdt og betyr ekstremt masse! Venner, familie og øvrig stø¸tte er også gull verdt og noe jeg har fått mengder av, men Kreftkamp har hjulpet meg å knyttetmeg i kontakt med personer som vet nøyaktig hvordan jeg har hatt det, og jeg unner alle å bli en del av Kreftkamp – et fellesskap som får oss rammede til å føle oss trygge. Del dette, slik at fler kan få nytte av kreftkamps kraft for kreftrammede! Ja, noen ganger kan en «Share» eller «Like» faktisk bety noe for mange!

Nå skal jeg leve, ikke bare overleve.

Ole Petter Holthe-Berg

Les Ole Petters siste innlegg «Jeg fikk transplantasjon»

Besøk Ole Petters blogg: http://blogg.olephb.me

Kommentarer

29 thoughts on “Nå skal jeg leve

  1. Laila Stafset says:

    Hyggelig å se at du friskner til! Vet ikke om du husker meg, men lå på RH samtidig med deg og jeg ble transplantert 4.juni. Alt vel her også og fryder meg over livet som vender tilbake Er så enig med det du skriver om støtte! Ufattelig viktig. Lykke til videre

Legg igjen en kommentar