Kreftfri og lykkelig

Jeg skriver dette i lykkerus klokken 7 denne onsdagsmorgen over at kreftlegen ringte i går og fortalte at siste CT viser at jeg fortsatt er kreftfri. Kvart på 5 våknet jeg, og smilte før øynene åpnet seg. Det er neppe mulig for dere som ikke har kreft med spredning å forstå hvordan jeg har det, derfor skriver jeg og gjør det jeg gjør, fordi vi trenger en forståelse så godt som det er mulig å få.

Klokken 5 satt jeg som vanlig på yogamatten (lilla selvfølgelig), men i dag gråt jeg bare. Det var så sterkt. Litt yoga. Jeg mediterte. Jeg spilte Gabriellas sång og gråt enda mer. Forløsende. Lykketårer.

Jeg tenner et lys for bestemor Hjørdis og ser på oppslagstavlen min som dere ser en flik av her. Inspirasjon. Livet er så stort. Det er bare å sette seg i førersetet, feste setebeltene og reise avgårde. Livet er så mye mer enn hus, jobb, penger og plikter. Men vi må sette kursen selv. Nå. Vi har ingen tid å miste. Livet er skjørt og dyrebart.

Den 20.mars har jeg vært ett år og 3 måneder uten cellegift!!!! Jeg tror ikke det er cellegiften jeg fikk den 20.desember 2013 som alene har gjort utslaget for at jeg nå er i remisjon med kreften pr idag. Jeg tror det er jobben med HELHETLIG HELSE som har størsteparten av æren. Intuisjonen min guider vei og jeg følger den, med hele hjertet og hele meg. Siden jeg fikk kreft har jeg gått og tenkt på at vi mangler et sted her i Norge som tenker helhetlig for kreftpasienter. Vi har Montebellosenteret som kjører kurs jeg kan like, men det er alt.

Informasjon er det nok av, det flommer over, men det er litt av en utfordring for en kreftpasient å følge med på dette. Hva skal vi tro på? Derfor bestemte jeg meg tidlig at jeg skal reise ut av landet. Ikke bare for å få behandling selv, men for å hente med kunnskapene hjem og ta det i bruk her hjemme, på toppen av Norge. Altfor mange venter til de er døden nær, så reiser de i desperasjon, og da er det ofte for sent, og kanskje de slett ikke reiser dit de burde reist. Jeg nekter å være en av dem! Jeg er kreftfri idag, men ingen kjenner fremtiden, jeg fortsetter min «jobb».

Fordi – kreft er en individuell sykdom, det må vi huske. Vi trenger individuell behandling. Jeg sier ikke nei til skolemedisin, jeg har tatt min cellegift, operasjon og stråling –  men jeg tror det også er andre ting som kan hjelpe. Alt dette andre ønsker jeg å samle i HJØRDISSENTERET. Her i Kjøllefjord, på toppen av Norge skal vi samle det beste av det beste fra hele verden! Jeg gleder meg som en unge!

Startskuddet går NÅ! Det å vite at jeg fortsatt er kreftfri er en så stor lykke og ga meg en ny bekreftelse på at jeg er på rett spor. Første stopp er USA allerede 29.april. Jeg kombinerer det med egen utdanning som foredragsholder/forfatter/gründer og skal delta på et drømmeevent der i 3 dager med et av mine store forbilder Lisa Nichols. De andre 3 dagene (jupp altfor kort tid, men dette er starten, og er takknemlig for at årsaken til den korte turen er mange foredrag), de skal blant annet brukes til å besøke steder og mennesker som er interessante med tanke på helhetlig kreftbehandling.

Jeg skal blant annet til Gerson Institute i San Diego er planen. De organiserer behandling av kreftpasienter og andre kroniske syke, med fokus spesielt på plantebasert diett, juicing og naturlige supplement. Har sett og lest mye om Gerson Therapy som ble utviklet av Dr Max Gerson i 1930 årene, og består nå av flere og flere steder som benytter Gerson metoden. Jeg skal kontakte dem og be om et intervju for å lære mer, og jeg tar med kamera for å dokumentere dette.

Hjørdissenteret er helt i babyverden, men dette er planen:

 • Reise ut i verden for å samle kunnskaper om kreft, ta med gullet hjem.
 • Dokumentere alt dette på Hjørdissenterets egen nettside slik at alle som ønsker kan få informasjon.
 • Etablere et fysisk Hjørdissenter i/utenfor Kjøllefjord. Her skal kreftpasienter få komme for å finne sin unike vei, få ro i sjelen, bruke kroppen, mental trening osv.. hvordan leve et godt liv.

Kanskje noen vil oppleve at kreften forsvinner, kanskje noen vil leve lenger, kanskje noen vil få et bedre liv så lenge de lever… det er det ingen som vet. Jeg følger intuisjonen og vil gjøre dette til min oppgave, fordi jeg tror det er viktig. Noen ganger sier noen at jeg må ta vare på meg selv. Det er nettopp det jeg gjør. Dette er min drøm, og den er større enn meg. Jeg tror og dette er noe som faktisk vil holde meg frisk i kraft av seg selv, om det er til trøst for noen av mine kjære som er redd jeg skal bli syk av dette engasjementet.

Det er superspennende og jeg er så glad jeg er i gang, og allerede snart skal reise – tenk, jeg til USA! Det er stort for meg som har vært gjennom konkurs med altfor lite penger i mange år, det ruller rundt i gründerlivet og det er herlig, og jeg med min diagnose kan nå glede meg over at turen til USA blir uten cellegift i kroppen, hurra!!!

Dette ble veldig langt, men mye på hjertet i dag. Jeg avslutter med å spørre: vil du være med på reisen? Byggingen av Hjørdissenteret… alt som er litt utenfor boksen er dessverre vanskelig å få støtte til, så her må det kreative koster til! Jeg har full tillit til at finansieringen vil ordne seg, jeg tror vi trenger Hjørdissenteret! Kreft er den nye folkesykdommen, og jeg nekter å tro at saken er så enkel og ensporet som det kan virke, vi må våkne opp.

For meg handler det om kombinasjonen VISUALISERING + ACTION. Da går alt an! Jeg ser Hjørdissenteret og jeg starter jobben med å få det til:

1) Jeg reiser til USA, og jeg kontakter de som er interessante å få kontakt med der. Tips mottas gjerne! Flere reiser vil planlegges for å dykke inn i det som rører seg ute i verden. USA-reisen er finansiert med egne midler, da dette også er en jobbreise for meg. Nettsiden og alle formaliteter startes med i helgen.

2) Jeg har opprettet en konto for Hjørdissenteret idag. Konto er 1207 80 09274 for de som har lyst å være en del av dette, alle bidrag er hjertelig velkommen, jeg tenker at 50 kroner her og 50 kroner der, det er til slutt et senter! :)

3) Jeg har ordnet en donasjonsknapp på bloggen min for alle som vil bidra

Lucky-Linda

Foto: Per Jørgen Sørbø

Les Lucky-Lindas andre innlegg på Kreftkamp:

Grønn på raw food

Mitt svar på «kreftgåten»

Fra åtte svulster til kreftfri

Et halv år uten cellegift

Om frykt

Galgenhumor og kreft

«Kreft & terrenget ditt»: Hva bør du spise, tenke og gjøre som kreftpasient? 

Kommentarer

One thought on “Kreftfri og lykkelig

 1. David Peterson says:

  Trenger du en personlig eller virksomhet lån uten stress og rask godkjenning? ikke minding din kreditt historie om dårlig eller bra fortsatt kontakt
  oss i dag som vi i dag tilbyr lån til en prosentandel av 2. Vår lånet er sikret og trygg, For mer informasjon og Application
  Vennligst komme tilbake til oss via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com og vi vil gjerne hjelpe deg …

  Navn: David Peterson
  E-post: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

Legg igjen en kommentar