Kjenner du til «Golden paste»?

Ta gurkemeie hver dag mot kreft og forebyggende mot kreft. Gurkemeie har bra effekt mot mange lidelser: artrose, betennelser mm. Les mer om forskning på gurkemeie og kreft på nettstedet «The truth about cancer».

Her er link til en oppskrift som brukes av mennesker og dyr verden over. Oppskriften er laget av Doug English, en dyrlege i Australia. Se den engelske oppskriften på hans nettside her. Oversatt lenger ned finner du den norske oppskriften på «golden paste». 

Norsk oppskrift på «Golden paste»
Det er veldig enkelt å lage «Golden paste». Den kan oppbevares i kjøleskapet i to uker eller i fryseren i lengre tid i f.eks beholdere a la isbitbeholdere (finn en med små rom). Frys ned og spis som tabletter.

Bli også medlem av Facebook gruppen til dyrlegen Doug English som har laget oppskriften og som har FB gruppen: Turmeric User Group. Gruppen har 240 000 medlemmer og her kan du følge med på hvordan det går med dyr og mennesker som tar «Golden paste». Du får også mange inspirerende tips om hvordan du kan ta vare på din Golden paste på en best mulig måte.

Se også enkel instruksjonsvideo på hvordan du kan lage «Golden milk» med kokosmelk

Oversatt til norsk er oppskriften på «Golden paste» som følger:

Obs: 1 «cup»= 2,4 dl

1/2 cup gurkemeiepulver

1 – 2 cups vann

Varmes opp til det koker.  La blandingen stå og trekke på en varm plate til det blir en tykk grøt. Rør stadig om. Ta deretter pannen til siden og la blandingen avkjøle seg.

Tilsett så:
2 – 3 teskjeer ferskt kvernet pepper

1/3 cup sunn olje (kokosnøtt, olivenolje eller annen sunn olje)

Rør alt godt sammen og oppbevar i en glass beholder i kjøleskapet.

Ta 1/4 ts av blandingen tre ganger om dagen til du har vent deg til å ta «golden paste». Deretter tar du en 1/2 ts tre ganger om dagen. Dette kan blandes i hva du måtte ønske for å få det ned. Smoothies, yoghurter, supper etc. Evt. hvis du har frosset det ned som små «tabletter» så svelger du det bare ned.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar