Fra 8 svulster til kreftfri

Jeg har ikke kreft i dag. Hvis legene på sykehuset hadde lest dette hadde de kanskje vært uenige, fordi de har sagt at jeg har uhelbredelig kreft og at jeg må ha cellegift resten av livet. Og at om jeg var heldig så vil jeg kanskje få et opphold på 2-3 måneder maks. Vel, i dag har det gått ni måneder siden siste cellegift!

Hvorfor det? Jo, fordi de ikke kan se de åtte metastasene i lungene mine som var der. ”Tilfeldig flaks” vil noen si, andre vil si: ”Men de kan komme tilbake når som helst” – og det er sant. Jeg har ny CT i oktober, og da kan det være jeg har kreft igjen. Men jeg har ikke kreft i dag. Tilfeldig er det ikke, det nekter jeg å tro. Jeg tror vi selv kan påvirke vår egen helse, og jeg vil derfor dele med dere noen av de grepene jeg gjør, og som jeg mener holder meg kreftfri.

Et forbehold
Det må understrekes at dette ikke er noe hokus pokus og eneste vei å gå, jeg deler min vei for å inspirere og gi håp til andre som vil finne sin egen vei. På veien mot et liv som frisk tror jeg dette er en kombinasjon av kropp og sjel-jobbing.

I Norge har jeg møtt et helsevesen som er null opptatt av kosthold, noe som jeg mener er riv ruskende galt – det må da spille en rolle hva vi putter i oss? Hva slags drivstoff vi fyller på tanken..

Maten jeg spiser
Jeg lever et liv uten sukker, fordi jeg tror kreftceller trives dårlig i sukkerfritt miljø. Stevia som er naturlig, er en fin erstatning for sukker når en trenger noe søtt. Stevia kommer fra en plante og er ikke kunstig tilsetning i motsetning til andre sukkererstatninger. Sakte,men sikkert bytter jeg ut alle ferdigprodukter med produkter jeg lager fra bunn av. Jeg juicer hver dag, forskning fra Tyskland har vist at en enkel juice med fire ingredienser kan forhindre spredning av kreftceller. Se forskning om dette.

Juiceoppskrift min er så enkel som dette: 

Et eple, en gulrot, en rødbete og en halv sitron. Jeg tilsetter kun en mengde isbiter.

Ellers spiser jeg hjemmebakte knekkebrød, omelett, salater, og til middag spiser jeg det de andre i familien spiser, men ikke ris eller poteter. Jeg fyller på med grønnsaker i stedet.Jeg prøver å spise mest mulig rent kjøtt, og det blir mer og mer hvitt kjøtt (kylling og fisk), men blir litt kjøttdeig av og til og. 

Det finnes dessverre sukker i veldig mye av maten en får kjøpt, men med trening lærer en seg hvilke produkter som ikke er bra. Til kos er det nøtter, mørk sjokolade, og jeg baker kaker og kjeks uten mel og sukker. Jeg spiser absolutt ikke hvete. Kostholdet er hele tiden under utvikling, og jeg vurderer å starte med raw food, noe som mange andre kreftoverlevere har gjort.

Den mentale biten
Jeg jobber med det mentale og sjelelige hver dag. Ikke med ønske om at jeg skal bli frisk en gang i fremtiden, men med å manifistere ”Jeg er frisk”. Jeg sier det til meg selv hver dag – når jeg er ute og løper eller går tur, når jeg mediterer – jeg sender ut til universet en beskjed om at jeg er frisk. Høres dette merkelig og svevende ut – vel, jeg sitter med en epikrise fra sykehuset hvor det står at de ikke ser noen lungemetastaser, tross en meget alvorlig diagnose og aggressiv form for brystkreft T3 – trippel negativ.

Aller viktigst for meg er å følge intuisjonen og lytte til magefølelsen. Vår intuisjon guider oss hele tiden, om vi kutter ut støyen rundt oss så vil vi få mer kontakt med vår intuisjon. Å starte med meditasjon er en super måte for å komme på rett spor, og husk at meditasjon er ikke bare å sitte i ei boble – det kan like gjerne være å komme i kontakt med naturen, å gå seg en tur uten mobilen… meditasjon er for meg ofte å bare gjøre en ting.

Ved tunge stunder er det flere ting som virker for meg:
 • Jeg lytter til intuisjonen min. Det er det viktigste for meg!. Den har alltid fortalt meg at jeg ikke vil dø av dette, det er bare logikken/andre stemmer som tar overhånd  
 • Meditasjon 
 • Jeg har et mantra om «maks 5 dårlige dager pr år, det må da være nok for å dekke årsbehovet for dårlige dager» 
 • «Ser» på livet mitt, hvor mye jeg har å være takknemlig for: barna, min mann, familie, venner, en jobb jeg elsker
 • Selvhealing eller får healing av andre 
 • Gjør noe morsomt! 
 • Kontakter en av mine nærmeste for å snakke det ut 
 • Løper 

Mange veier
Jeg tror det fins mange veier til helbredelse, til muligheten å reversere kreft, men vi må og huske at kreft er en individuell sykdom – det som virker for noen, virker kanskje ikke for andre.

Jeg har fått god hjelp av en sjaman og andre healere, men den største healingen er den vi gjør selv, tror jeg. Ved å kjenne etter intuisjonen vår kan vi komme nærmere den løsningen som hjelper akkurat oss.

Med ønske om en god høst

Linda Persen

Kommentarer

34 thoughts on “Fra 8 svulster til kreftfri

 1. Hege Renate Langås says:

  Jeg er så glad for at du er du Linda og at du går dine egne veier og ikke bare sitter der som ei nikkedukke ovenfor legene, men tar skjeen i egenhånd å prøver selv. Men slik har du alltid vært, så lenge jeg har kjent deg, ei hærlig dame <3 Tusen takk for at du deler og ispirerer 🙂 Gleder meg til i morgen 😉 Klem

 2. Trine Olavesen says:

  Hallo☀️☀️
  Takk for at du deler!!
  Jeg er i nesten samme situasjon som du var, men heldigvis har d hele tiden vært positive forandringer!
  Har de siste mnd lagt om kostholdet, og lever også idag uten sukker!!!
  Lærer stadig noe nytt, og har idag lært noe av deg!
  Jeg er veldig fornøyd med sykehuset, behandlinger men jeg føler jeg støter på en mur når jeg tar opp dette med kosthold!
  Spis variert er deres standarsvar, jeg fatter ikke hvorfor de er litt mer ydmyke for dette temaet!!
  Jeg lurer, hvor handler du stevia?
  Jeg har søkt på nett, men d dukker opp så mange forskjellige produkter når jeg søker. Hva anbefaler du??
  Skal prøve juicen din!
  Lykke til videre☀️

 3. Lucky-Linda Persen says:

  Heisann Trine 🙂 Takk for dine ord. Så bra at det er positive forandringer, bare å fortsette den veien, kjør på! Ja det finnes mye Stevia, vet at det er en veldig konsentrert en, hvor du bare skal bruke ekstremt lite, den steviaen er visst den mest naturlige. Jeg bruker også sukrin, men synes stevia smaker bedre. bruker så lite av det, så jeg kjøper der jeg kommer over har nå steviosa i pose, og en boks.
  Ellers anbefaler jeg iherb.. de har barer f.eks, quest, som er uten sukker. Norge er dårlige på produkter uten sukker dessverre… drar man til sverige og finland er utvalget gjerne større synes jeg. Takk, lykke til til deg og 🙂

Legg igjen en kommentar