Etter regn kommer sol

Jeg har nå tatt ett valg, som jeg ikke helt vet hvordan famile, venner og andre vil reagere på, at jeg skriver her. Men føler at dette er en måte å få litt ro i hverdagen på, uten å bli minnet på alt det vonde hver dag med alle spørsmål om hva som skjer, hvordan har du det osv. osv.

Ok, her kommer fakta, og dette er ikke for å få sympati fra noen, men bare litt fred og ro i denne litt tøffe tiden. Gud vet hvorfor, men jeg er en av mange, som er utvalgt til å få et par alvorlige sykdommer.

Problemet er bare at jeg har fått alt på en gang: prostatakreft, hjerteinfarkt og kols. Altså ikke den beste kombinasjonen. Jeg satser jo på at dette vil gå bra, selv om oddsen ikke er heeeelt på min side på grunn av at hjertet allerede er skadet, og under behandling.

Kreftoperasjonen gikk etter det jeg er blitt fortalt bra. Formen blir bedre og bedre. Lever i spenning – for får svaret på om de klarte å fjerne alle kreftceller mandag 5. mai.

Jeg har det egentlig helt topp I hverdagen, kjører bil, handler, lager mat, og er bare glad for hver dag som er der, og kanskje kunne gjøre noe for andre. Det er faktisk andre i min nærmeste krets som har det verre enn meg i forbindelse med dette.

Men vi er så heldige å ha utrolig gode venner, familie og foreninger og andre som gir en enorm støtte i denne tiden. Og all ære til Bente som lever med meg hver dag, og opplever meg både på godt og vondt .

Håper inderlig jeg ikke støter noen med dette innlegget, men at folk heller forstår hvorfor jeg gjør dette.

Jeg har et motto, og det er: ETTER REGN KOMMER ALLTID SOL, og den sola har jeg bestemt meg for å oppleve igjen.

Tusen takk til alle som forstår!

Mitt beste råd:
Prat med andre, og tenk positivt!

Morten Orfjell

Kommentarer

10 thoughts on “Etter regn kommer sol

  1. Heidi Skjønberg says:

    Ønske dæ all verdens lykke til godt skrevet om hvordan hverdagen et under sykdom så utrolig bra at du ser de som du har rundt deg og den du lever sammen med ikke vent på det perfekte øyeblikke , gjør øyeblikket perfekt sammens med dine !

  2. Ingveig Kjersti Reindal says:

    Takk forat du deler. Måtte resultatet i morgen være solfylt. Å vente på svar er noe vi må lære oss å leve med i vår situasjon. Skal selv få et viktig svar på CT bilder denne uken. Jeg velger å leve i øyeblikkene frem til da.

  3. Aud-sølvi Breivik Hjelmeseth says:

    ønsker deg lykke til, og takk for at du deler, gjekk ut på samme måte etter å ha fått livmorkreft, følte det var veldig rett for meg å vere åpen om det, men noen trudde kanskje det var for å få sympati, det var det ikke, men for å ikke minst informere alle i min vennekrets om at de selv må være obs på alle symptomer i kroppen, for det er lumsk og vanskeleg å oppdage, men en grunn var også at jeg ville informere sjølv, isteden for at noen skulle høre noe av noen, jeg fikk bare positive tilbakemeldinger og oppmuntrende ord, det gjør også veldig godt, håper du får gode beskjeder i morgen, jeg vet du har en "djup" dag i dag, ønsker deg alt godt 🙂

Legg igjen en kommentar