Endelig gjennom tunnelen!

Endelig føler jeg at livet er tilbake der det skal være. Tre år har det tatt, men nå er jeg gjennom og føler en stor ro inni meg.

En ro jeg alltid har søkt å oppnå, men aldri helt har fått. En dypere forståelse for alt rundt meg og en innsikt i en verden jeg har vært en del av siden jeg fikk kreft i 2010.

Lykke
Når jeg tusler rundt i den lille hagen min kjenner jeg en lykkefølelse inni meg. Jeg har en trygghet og en stabilitet i livet mitt som kjennes så uendelig godt. Vissheten om at dersom jeg får kreft igjen så er jeg fast bestemt på å krysse den broen når det kommer – og ikke bekymre meg over det i forkant.

Jeg synes selv at jeg har jobbet hardt for dette. Lært å sette tydelige grenser, så jeg ikke skal bli utmattet, lært meg å si nei og stopp om hverandre. Samt ta stilling til situasjoner som kan påvirke tilstanden min.

Kroppens tilstand
Jeg har tatt blodprøver for å sjekke om verdiene er som de skal. Det var manko blant annet på B12, så etter noen uker med tilskudd merket jeg at jeg ikke hadde behov for å sove på dagen lenger. Fatiguen som jeg har slitt med i to år begynte sakte å slippe taket – og jeg kjenner meg fri.

Døgnrytmen er tilbake til normalen.

Historie
Så nå har jeg lagt alt som har skjedd ned i en skuff og kjenner at jeg både er lykkelig og glad. Noe mine skjønne barn, familie og venner nok merker.:)

Hurra for alle hverdagene – hurra for alt regnet – for alt solskinnet og hurra for livet:)

Mitt beste råd:
Klag ikke over mangel på lyspunkter i ditt liv når du står under stjernene:)

Wergeland

Katrine Bøe

Kommentarer

10 thoughts on “Endelig gjennom tunnelen!

  1. Janicke Haga says:

    Og det er så utrolig godt å se og oppleve, kjære Katrine. Nyt livet, nyt hagen din og alle de gode stundene som det har vært mange av og blir mange flere av 🙂

Legg igjen en kommentar