Det går bra med meg

Kreften har ikke spredd seg videre, og for første gang nå i april 2016 har tumormarkøren MUC1 gått ned, og det synes jeg er veldig hyggelig. Jeg tror og håper at det skyldes dietten som jeg går på.  Virkelig spennende.

Den har vært 23-25, opp og ned, i to år, og nå var den 20!  Det synes jeg var veldig positivt! MUC1 kan visst være oppe i flere hundre hvis du er skikkelig syk… Denne øker jo når kreften er i aktivitet.

Jeg fikk tilbakefall av brystkreft februar 2014, da med spredning til lunge.  Jeg begynte med en gang med hormonpiller.  Siden august 2015 har jeg i tillegg gått på den markrobiotiske dietten.

På siste sjekk på Ullevål så har jeg fremdeles en liten flekk på lungen som ikke endrer seg, men det er visst alt.  Ikke mer spredning.

Det går bra med meg.  Jeg holder på med dietten, men må nok snart utvide den litt, men jeg kommer ALDRI til å slutte med den.  Og det er SÅ mange bøker fra folk som har lykkes med denne dietten!   Jeg går også og teller på knappene om jeg skal dra til Kushi Institute utenfor Boston for å lære mer om dietten. De har matkurs og andre kurs, konsultasjoner, og mye annet spennende. Hele filosofien er denne dietten. Dit kan man dra for å bo og lære mer om den.  Jeg har også fått tilbud om å skype med dem…   Har ikke helt bestemt meg enda. I USA er dietten kjent som en anti-kreft diett.

Boken jeg leste først var Spis for livet, av Gro Gade Haanes.  Jeg fikk også mye hjelp av henne til å komme i gang.

Så har jeg sett på amazon.com.   Det er SÅ mye litteratur om denne dietten. Selv har jeg kjøpt disse bøkene:

  1. ”The Cancer prevention diet – The Macrobiotic Approach to Preventing and Relieving Cancer” – skrevet av Michio Kushi and Alex Jack.
  2. “Macrobiotic Cooking» – av Aveline Kushi with Alex jack.
  3. “My beautiful Life – How I conquered Cancer Naturally” by Mina Doric. Hun var alvorlig syk med kreft, men ”stakk av” fra sykehus og cellegift. Legene i Jugoslavia sa at hun hadde to måneder igjen å leve. Hun er i dag helt frisk og underviser  i den makrobiotiske dietten i California og Hollywood. Hun underviser også kjendisrestauranter og -kokker.

Ha en god dag! Det er vår! Er det ikke deilig!

Hilsen Unni

Les Unnis andre innlegg på Kreftkamp:

«Jeg spiser for livet»

Boken «Spis for livet» får du hos Kreftkamp

Les innlegg av forfatteren av boken «Spis for livet» – Gro Gade Haanes

Kommentar fra Gro Gade Haanes, forfatter av boken «Spis for livet»:

Det kan være positivt å gå på denne dietten uansett om man får cellegift/stråler/hormoner eller ikke. Det er flere steder i Europa som driver med dette og man trenger ikke å dra helt til Boston. Både i Amsterdam og flere steder i England + i andre land som Portugal er det folk som holder kurs og gir konsultasjoner. Det er også mulig å arrangere kurs i Norge dersom det er tilstrekkelig folk som er interessert. Det er riktig som Unni sier at hun trenger å utvide sin diett litt og det er også tid for det nå. Det er nemlig viktig å ikke spise for ensidig. Men nå kommer våren og senere sommer og høst med mange spennende grønnsaker og ville vekster som har mange gode og helbredende virkninger. Det er det en god ide å benytte seg av.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar