Behandling på egen hånd

Jeg heter Paolo Vinaccia og er en italienskfødt musiker som flyttet til Norge i 1980.

I november 2009 fikk jeg diagnosen adeno karsinom i bukspyttkjertelen. Diagnosen ble stilt ved Ullevål sykehus etter 30 dagers ventetid.

De sa først at de ikke kunne hjelpe meg, men i januar fikk jeg hestekuren Cisplatin. Heldigvis fikk jeg bare tre av seks planlagte runder. 5 liter per 72 timer…non stop.

De stoppet kurene da blodplateverdien min vare nede i 21, og legen konkluderte med at cellegiften ikke ville hjelpe meg.

Feil og ødeleggende cellegift
Jeg har forhørt meg med flere onkologer rundt omkring i verden, og alle er enige i at Cisplatin ikke har hjulpet på kreftsykdommen.

Cisplatin ødela kroppen min, og i dag lever jeg med kraftig nevropati og store smerter. Jeg er blitt ufør og har lav inntekt. Det er vanskelig å leve slik.

Pasientskadenemda kan hjelpe meg hvis jeg finner en onkolog eller lege som kan støtte meg i min sak mot Ullevål sykehus. Jeg vil ha erstatning for en ødelagt kropp.

Ullevål hadde ikke noe mer å tilby etter cellegiften. Jeg går til kontroll hos Ullevål hvert halvår.

arild17 - 640 x 426
Fra Molde Jazz Festival

Hvorfor lever jeg?
Jeg lever fordi jeg enten har fått feil diagnose eller fordi den alternative behandlingen har reddet meg.

For å bli kvitt kreften har jeg brukt alternativ medisin slik som soppekstrakt. Jeg går også til medisinsk laserbehandling to ganger i uken.

I tillegg har jeg fått hjelp av leger rundt omkring i verden: CT-skanning, blodprøver etc. Onkologiske radiologer i Norge er desverre ikke så flinke med CT-skanning.

Liste over hva jeg bruker av alternativ medisin
Behandlinger: Jeg tar lasertimer to ganger i måneden hos Imcella, Drammensveien 126 på Skøyen, Oslo.

Helsekostbutikker:
– 4Life Transfer factor plus: 5 tabletter per dagTil forsterkning av immunforsvaret.

– Råmelkekstrakt

– Mariatistel for lever og milten. To tabletter per dag.

– Pau d’Arco te og Chaga te: Kokes sammen i en halv timer. Drikkes hver dag – en stor kopp. Det er de beste antioksidanter som finnes mot kreftceller.

– Mistelstein extrakt eller som sprøyter: mot kreftceller. Fås hos Helsekost og homeopater.

– Agaricus Blazei (japansk sopp) ekstrakt. To tabletter per dag. Det brukes i dag av Ullevål sykehus i en ny medisin som heter AndoSan.

– Essiac canadisk ekstrakt eller te

– Phytolife clorofyll

Homeopat:
– Vaiora: rensedråper

– Himmematsutake. Japansk soppekstrakt: To tabletter.

Matbutikker:
– Ingefærrot: Koke og spise.

– En sitron per dag, samt hvitløk og chilipepper.

Generelt: Det viktigste er at du tenker positivt og prøver å være aktiv. Spis ting du liker.

Jeg deler gjerne informasjonen ovenfor, og jeg har delt med mange som har samme diagnose. Fem av de som tok kontakt er fortsatt i live.

Paolo Vinaccia

paov@online.no

Bilde portrett: Allaboutjazz.com fra Arendal Jazzfestival

Kommentarer

23 thoughts on “Behandling på egen hånd

 1. Terje Fossheim says:

  Det står respekt av innsatsen din Paolo, håper du kommer tilbake i god gammel form igjen, du revolusjonerte trommespillet for meg og mange andre trommeslagere da du begynte i Jonas Fjeld Band. Broder Stein som mikset lyd for Fjeld og mange flere sender også hilsener. Seder deg varme tanker på vegne av dine venner i Drammen.

 2. Rune Andreas Brennvik says:

  Sterkt å stå frem og imot de "normale" metodene for å bli frisk. Har alltid ment at det finnes alternativer til cellegift som IKKE dreper resten av kroppen. Stå på Paolo…du er en fantastisk hyggelig kar som fortjener mange år bak trommene i fremtiden 🙂

 3. Unni Skurdal says:

  Jeg har en bok, "Mat- din mirakel medisin" av Jean Carper, forlaget Hilt&Hansteen. Der stårdet bl.a : Lykopen er øyensynlig en kraftig motgift mot kreft i bukspyttkjertelen. Og lykopen betyr tomater. Tomaten er den viktigste kilden til lykopen i et vanlig kosthold. I følge studie fra Johs Hopkins-universitetet, varsler et lavt lykopennivå i blodet risiko for kreft i bukspyttkjertelen. Vannmelon er også rik på lykopen. Spis også bønner minst en g. i uken, deriblant soyabønner…belgfrukter generelt. Forskere tror at såkalte protease-inhibitorer i bønnene redder liv. Ellers all lykke til med ditt livs viktigste prosjekt,,..i tillegg til din fabelaktige musikalske energi, har du energi til dette også..kanskje derfor ?..Respekt !

 4. Wiz Hansen says:

  Problemet med mye av kreft-"behandlingen" er jo at om ikke selve kreften dreper deg så dør du av selve behandlingen, men dette er det jo selvfølgelig ingen som snakker om, bare at "man dør av kreften". Å bruke kjem/stråleterapi krever en sterk kropp. Denne behandlingen vil jo gjerne tære hard på kroppens allerede nedkjørte immunforsvar. Er vel ganske unaturlig for de fleste å bruke gravemaskin i sitt blomsterbed også. Har man litt flaks og har en meget dyktig maskinfører så kanskje man kan klare å få noe ut av det…… men….
  For å styrke immunforsvaret, sjekk,,, http://www.iscomplete.no/cgi-bin/hauge/imaker?id=6020&visdybde=1&aktiv=6020

 5. Roxanne Meyer says:

  Bør kanskje begynne å se på rensende mat. Shopping: sitron, ingefær, hvitløk og kosttilskudd. Jeg kjenner at det kan bli et problem å spise nok mat, så det jeg får i meg bør være gjennomtenkt. Jeg har definitivt for lavt nivå av jern.

  Må huske å be legen teste meg for evt. vitaminmangel.

 6. Ivar Haugsten Hansen says:

  Hei, Paolo !
  Jeg vil gjerne få takke deg for alle de flotte musikalske opplevelsene du har gitt meg. Helt fra tiden med Behive (?) på Forum i Sarpsborg og fram til konserter med bl a. Masqualero på Kongsberg. Store øyeblikk med fiskesteking, plastrør og mye annet.
  Jeg sliter også med polynevropati, så jeg vet noe om hvilke bedrøvelige smerter du snakker om.
  Kreftdiagnosen visste jeg ikke noe om før en venn fortalte meg det for bare en times tid siden.
  Jeg ønsker deg all mulig bedring i tilstanden din og at du har og kan fortsette å ha et liv som du synes er verdt å leve.
  Vennlig hilsen
  Ivar Haugsten Hansen
  (Gitarist i mange band; bl.a. "Rainbow")

Legg igjen en kommentar