2 ganger kreft på 1 år

Jeg fikk livmorhalskreft første gangen i mars 2009, og andre gangen i februar 2010. Jeg har bak meg to store operasjoner, 25 strålebehandlinger og fem cellegiftsbehandlinger. Som alenemor til en ungdomsskoleelev, måtte jeg oppi min egen kamp, også kjempe hans kamp i de årene hvor jeg vekslet på å være hjemme, eller på Radiumhospitalet eller på lokalsykehuset.

Mine beste råd:
Mitt råd er å fokusere på hva du skal igjennom, ikke lev mer enn en dag om gangen, time for time.

Ikke vær redd for å si i fra til pårørende og venner, det gjelder de dagene du har dårlige dager, for de kommer og de blir det en del av.

Ikke vær redd for å spørre om hjelp, du har det vanskelig, men dine pårørende og dine venner føler seg hjelpeløse fordi de ikke aner hvordan de best kan hjelpe deg hvis du ikke sier i fra.

Og det aller viktigste av alt: GI ALDRI OPP!!!

Siv Evensen

Intervju med Siv på TV2

Kommentarer

2 thoughts on “2 ganger kreft på 1 år

Legg igjen en kommentar