Hold energien oppe!

Jeg heter Kelsey Helene Arnesen, er 22 år og fra Larvik. I 1998 fikk jeg kreft, Cutant T celle lymfom. Dette er en type kreft jeg kan og må leve med. Jeg er derfor bevisst på hva jeg spiser for å ha nok energi.

Jeg får ingen behandling sånn som det er i dag og er på kontroll en gang i året.

I september 2011 begynte jeg på Supernature produkter, som er sjøalger og sjøgress, som jeg tar hver dag for og styrke immunforsvaret og få mer energi. Dette har hjulpet meg på alle måter i hverdagen.

Kelsey familie
Familien 🙂

Jeg jobber som frisør, 100% stilling, og det går veldig bra. Noen dager blir fort veldig hektiske og mange timer på jobb, og energien er på topp hele dagen. Jeg blir selvfølgelig sliten etter mye jobb, men det er normalt for alle.

Jeg er utrolig glad i jobben min og jeg stortrives, så det at jeg klarer og jobbe fullt er jeg veldig takknemlig for. 

Supernature produktene som jeg bruker fast er:

  • Afa-algen: er en blågrønn alge, den innholder mye protein og klorofyll. Innholder B1 som bidrar til en normal psykologisk funksjon og energiomsetning, og vedlikehold av et normalt nervesystem.
  • Amla c plus: stikkelsbæret amla er en antioksidant som innholder store mengder naturlig c vitamin. Det er også spirulina i, som optimaliserer næringsopptaket.
  • Red marine algae plus: rødalger og spirulina, komplett næringstilskudd med vitaminer, mineraler, proteiner og komplekse karbohydrater.

Da jeg valgte produkter gikk jeg ut ifra produkter som styrker immunforsvaret, og det har de absolutt gjort, og det har gitt meg mye mer energi. Jeg leste meg fram i bøkene til Supernature og på nettet for å se hva som kunne passe til meg.

Jeg har også en del produkter ved siden av som jeg tar innimellom:

  • Aloe vera 40x: Supernature Aloe Vera 40x er høykonsentrert, flytende aloe vera med 15% polysakkarider.
  • Gojibær: Supernature gojibær er fulle av vitaminer, mineraler og antioksidanter fra A- og C-vitaminer, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Til å være et bær har goji uvanlig mye protein.
  • Tart cherry: Inneholder en imponerende liste næringsstoffer og har lenge blitt brukt som folkemedisin. Den er elsket for sin friske og syrlige smak, og inneholder store mengder antocyaniner, som også gir den sin karakteristiske, sterke fare.

Jeg starter alltid dagen med disse produktene, da de har best opptak på tom mage. Ellers spiser jeg normalt utover dagen.  Jeg liker mye frukt og grønt, prøver og spise mye sunt, men man skal da kose seg litt og.

Jeg trener to ganger i uken og prøver å gå litt turer når jeg har muligheten. Jeg opplever fatigue i liten grad. Dette har blitt mye bedre etter at jeg startet på Supernature produktene. Jeg trenger en eller to hviledager, men ellers klarer jeg å gjøre det jeg vil. 

Mitt beste råd:
Hold humøret og energien oppe, da blir alt så mye enklere.

Hvis noen har noen spørsmål om supermat, eller vil ha veiledning om hvilke produkter som kunne hjelpe, så er jeg glad for å hjelpe 🙂 Jeg kan jo veldig mye om produktene nå.

Kelsey Helene Arnesen

Les Kelseys først innlegg «Supermat ble redningen»

Kommentarer

2 thoughts on “Hold energien oppe!

Legg igjen en kommentar